Inbraaksystemen zakelijk


Uw verzekeraar geeft aan dat u een inbraakbeveiliging nodig heeft welke gecertificeerd is op basis van de huidige VRKI norm. Het certificaat wat u krijgt van het alarmsysteem dient de verzekeraar te ontvangen. 

Als u dit bericht ontvangt dan zijn veel reacties die wij gehoord hebben

  • VRKI? wat is dat nou weer?
  • Wat gaat me dat dan weer kosten?
  • Is dat nou echt noodzakelijk?
  • Waar moet ik dat vandaan halen.

Wij van LDK Beveiliging zijn een VEB Gecertificeerd beveiligingsbedrijf. wij kunnen voor bedrijven elke vorm van inbraakbeveiliging aanbieden.
ook als u geen eis van de verzekering heeft is het altijd raadzaam om uw bedrijf te beveiligen. 

Wij werken voor zakelijke beveiliging met het beveiligingssysteem van RISCO SECURITY. Dit beveiligingssysteem is minimaal GRADE 2gecertificeerd en bestaat uit 3 verschillende systemen.

RISCO AGILITY 4

Het Risco Agility 4 draadloos beveiligingssysteem is een draadloos veelzijdig beveiligingssysteem met een strak en nieuw ontwerp. Uitgerust met state-of-the-art draadloze visuele verificatie die interactieve, geautomatiseerde bescherming op alle mogelijke manieren biedt voor zowel binnen- als buitenshuis. Alle hedendaagse communicatietechnologieën zijn beschikbaar en het ondersteunt de configuratie van meerdere paden om volledige back-up en communicatie te garanderen. Real time event verificatie, aangeboden door binnen detectoren met camera en nieuwe revolutionaire geïntegreerde buitendetectoren met camera. Een nieuw eigentijds toetsenbord dat naadloos aansluit op elke achtergrond, evenals een geraffineerde afstandsbediening en extra accessoires zoals een rook- en hitte detector, interne sirene en zoveel meer.
Het RISCO AGILITY 4 systeem kunnen wij bij bedrijven gebruiken voor inbraaksystemen tot en met klasse 2. 

RISCO LIGHTSYS 2

Het LightSYS ™ 2 is een professionele hybride beveiligingssysteem. LightSYS ™ 2 ondersteunt de revolutionaire live video verificatie oplossing van RISCO Group, VUpoint P2P, een cloud-based platform dat IP-camera’s gebruikt om real-time videostreaming te bieden in reactie op alarm triggers of op aanvraag, en Risco Smart Home –biedt uitgebreide gebruikersgebonden oplossingen voor woningen en bedrijven, met een opwindend groeipotentieel voor installatieprofessionals!

LightSYS ™ 2 ondersteunt 3G met multi-socket IP-communicatie en back-up in de cloudconnectiviteit. Het systeem biedt volledige flexibiliteit en omvat een reeks aan communicatie-opties waaronder IP, GSM/GPRS, PSTN en Long Range radio- welke allemaal in de hoofdbehuizing geinstalleerd zijn. LightSYS ™ 2 biedt ook een breed scala aan accessoires, waaronder bedrade, 2-weg draadloze, en Risco bus detectoren.
Met het RISCO LIGHTSYS 2 systeem kunnen wij bedrijven beveiligen tot en met risicoklasse 2.

RISCO PROSYS PLUS

Het RISCO ProSYS™ Plus systeem is een krachtige GRADE3 hybride beveiligingssysteem ontwikkeld voor de commerciële sector. Deze innovatieve oplossing biedt een exclusief scala aan voordelen met als belangrijke kenmerk een revolutionair enkelvoudig hardware platform dat een uniek licentie mechanisme integreert, dat u toestaat om met 1 paneel een virtuele en ongelimiteerde schaalbaarheid aan te bieden voor elke grootte van installatie tot 512 zones. De kosten-effectieve “pay as you grow” oplossing elimineert de noodzaak om meerdere panelen aan te kopen voor uitbreiding van bestaande systemen.

Het ProSYS™ Plus combineert het beste van RISCO Group’s technologieën, waaronder ook onze cloud-gebaseerde iRISCO smartphone applicatie om uw systeem vanop afstand te bedienen, geïntegreerde VUpoint camera’s voor live HD video verificatie en  “look in,” alsook ons volledige gamma van professionele commerciële en industriële detectoren. ProSYS™ Plus laat u ook toe om gebruik te maken van de laatste communicatie technologieën zoals multi-socket IP, 3G, en Wifi.
Het RISCO PROSYS PLUS systeem is te gebruiken tot en met risicoklasse 4.

 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bel met 030 – 79 79 79 7 of vul het contactformulier in

Naar contactpagina »