Camera

 

Beveiliging door middel van camera’s is een uitstekende aanvulling op een alarmsysteem. U kunt er echter ook voor kiezen om camera’s standalone te gebruiken. Voor zowel woningen als bedrijven hebben wij van Landweer & De Kleyn de juiste camera, uiteraard afgestemd op uw wensen.

Particulier 

Vandaag de dag is er veel op het gebied van camerabeveiliging te verkrijgen die in allerlei behoeften voorzien. Het grootste verschil zit hem erin of de camera’s draadloos of bedraad zijn.
Om beeldverlies te voorkomen werken wij van Landweer & De Kleyn uitsluitend met bekabelde systemen.
Ook op het gebied van camera’s werken wij uitsluitend met A-merken, zoals Dahua. Deze systemen hebben hun betrouwbaarheid bewezen en hebben een zeer goede beeldkwaliteit, zowel overdag als
’s nachts. De camera’s werken ook met een app waardoor de beelden op afstand te bekijken zijn op een pc, mobiel of tablet. Door de meegeleverde HD recorder kunnen de beelden ook worden teruggekeken.
Wilt u weten welke camera het beste bij u past? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat.
Kijkt u alvast onder aan de pagina voor een eerste indruk.

Klik hier om een afspraak te maken.

Bedrijven

Naast de preventieve werking tegen inbraak gaat er bij camera’s ook een grote preventieve werking uit tegen diefstal. In combinatie met een confrontatiescherm kan hierdoor het dervingspercentage beduidend lager uitvallen. Tevens kunnen de beelden gemaakt met deze camera’s gebruikt worden als bewijsvoering in het geval van een misdrijf. De adviseurs van Landweer & De Kleyn houden zichzelf continu op de hoogte van de op dit moment geldende regels omtrent het gebruik van camera’s in besloten en open ruimtes. Zij kunnen u uitstekende informatie bieden wat er bij u in het bedrijf wel of niet mogelijk is.

Voor bedrijven gebruiken wij met name camera’s van het merk Dahua. De mogelijkheden van deze camera’s zijn enorm en kunnen toegepast worden voor onder andere:

  • Kentekenherkenning
  • Gezichtsherkenning
  • Identificatie
  • Overzicht

Ook voor bedrijven is het mogelijk om live mee te kijken of om beelden terug te zien op een pc, tablet of mobiel.

Wilt u meer weten over wat er bij U in het bedrijf mogelijk is? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en u een advies op maat aan te bieden.

Klik hier om een afspraak te maken.

 
 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bel met 085-86 400 86 of vul het contactformulier in

Naar contactpagina »