Olaf Landweer en Jordy de Kleyn zijn al jaren actief in de technische sector. Olaf heeft in 2011
IT Solutions Huizen opgericht en Jordy in 2013 De Kleyn Computer Service. De werkzaamheden van beide bedrijven richtten zich op de particuliere en zakelijk markt, en bestonden onder andere uit reparatie van en het leveren en onderhouden van computers en laptops, het oplossen van ICT gerelateerde storingen en het aanleggen van (media)netwerken.

Eind 2014 leerden zij elkaar kennen en in 2015 besloten zij om samen te gaan werken. De gedachte hierachter was dat hun klanten altijd snel geholpen konden worden, ook in de vakantie periodes.

Omdat zij samen al camera-installaties monteerden, besloten zij om zich te certificeren op het gebied van alarmsystemen, zodat zij ook VEB gecertificeerde installaties volgens de VRKI-eis  konden opleveren. Olaf en Jordy bezitten beide het diploma TBV.

Eind 2015 besloten zij om een bedrijf in elektronische beveiliging te starten.
Landweer & De Kleyn Beveiligingstechniek was een feit.

Omdat zij het steeds drukker kregen en het runnen van 3 bedrijven een steeds zwaardere belasting werd, hebben zij besloten om vanaf 1 januari 2019 de 3 bedrijven samen te voegen en verder te gaan onder de naam Landweer & De Kleyn Beveiliging en ICT.

Vanaf 1 december 2018 is Rinaldo Bontrop het team komen versterken. Waar Olaf en Jordy zich met name richten op alle ICT werkzaamheden en de installatie en onderhoud van alarm- en camera systemen, treedt Rinaldo op als veiligheidsadviseur en is hij het eerste contact dat u zult hebben met het bedrijf.

Rinaldo heeft een zeer ruimte ervaring als adviseur in de beveiliging en helpt u graag om samen tot een sluitend veiligheidsplan te komen voor uw woning en/of bedrijf.

Wij geloven niet in snelle verkoop. Bij ons staat de veiligheid van de klant voorop. Wij geloven dat dit alleen bereikt kan worden door persoonlijke relatie met onze klanten te hebben. Landweer & De Kleyn Beveiliging en ICT is een service gericht bedrijf waar de klant centraal staat, bij ons bent u nog echt een klant en geen nummer.

Wij houden van een uitdaging en daardoor hebben we al een hoop mooie projecten mogen uitvoeren, projecten waar een ander zei, dat gaat niet lukken, maar waar wij zeggen, dat gaan we doen. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen, die is er namelijk altijd wel te vinden, als je maar goed zoekt.

Gaat u de uitdaging aan??

Olaf Landweer

Eigenaar / Installateur


Jordy de Kleyn

Eigenaar / Installateur


Rinaldo Bontrop

Adviseur

06-23 51 09 24


Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bel met 085-86 400 86 of vul het contactformulier in

Naar contactpagina »