Na een lange periode een ICT bedrijf te hebben gerund besloot Jordy de Kleyn om in 2016 samen met een compagnon LDK Beveiliging te starten.

Dit was makkelijker gezegd dan gedaan. Vanaf het allereerste begin was de instelling dat als je iets doet, je het ook goed moet doen. Hierom heeft Jordy verschillende opleidingen gevolgd om een gecertificeerd installateur van alarmsystemen te worden. Tevens is er besloten om het bedrijf door de VEB te laten certificeren waardoor er ook gecertificeerde installaties volgens de VRKI-eis konden worden opgeleverd. LDK Beveiliging levert zowel installaties aan particulieren als aan bedrijven.

In Oktober 2020 heeft de compagnon zich uit het bedrijf teruggetrokken waardoor Jordy de Kleyn volledig eigenaar werd van het bedrijf.

Wij geloven niet in snelle verkoop. Bij ons staat de veiligheid van de klant voorop. Wij geloven dat dit alleen bereikt kan worden door persoonlijke relatie met onze klanten te hebben. LDK Beveiliging is een service gericht bedrijf waar de klant centraal staat, bij ons bent u nog echt een klant en geen nummer.

Wij houden van een uitdaging en daardoor hebben we al een hoop mooie projecten mogen uitvoeren, projecten waar een ander zei, dat gaat niet lukken, maar waar wij zeggen, dat gaan we doen. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen, die is er namelijk altijd wel te vinden, als je maar goed zoekt.

Gaat u de uitdaging aan??

Jordy de Kleyn

Eigenaar / Installateur


Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bel met 030 – 79 79 79 7 of vul het contactformulier in

Naar contactpagina »