AJAX

Een gecertificeerd systeem met een zeer luxe en modern design, dat is het AJAX Beveiligingssysteem. Het AJAX Beveiligingssysteem heeft op dit moment het snelst groeiende aantal gebruikers.

Zijn strakke design en luxe uitstraling maakt het een sieraad in iedere woning. Daarnaast is het AJAX Beveiligingssysteem een zeer innovatief systeem wat zich zelf nog constant aan het ontwikkelen en uitbreiden is. En dat alles voor een hele scherpe prijs.

Wij van Landweer & De Kleyn Beveiliging en ICT nemen alleen de producten in ons assortiment op waar we volledig achter kunnen staan en dat is met recht het AJAX Beveiligingssysteem. Dit systeem is GRADE 2 gecertificeerd.

Wat maakt het AJAX Beveiligingssysteem nou zo bijzonder?

Het systeem werkt met de zogenoemde JEWELER techniek wat draadloze verbinding op het hoogste niveau oplevert. De door AJAX zelf ontwikkelde techniek garandeert de meest betrouwbare draadloze verbinding tussen de HUB en de SENSOREN. Door deze HIGH-END techniek toe te passen wordt een enorm bereik mogelijk. Alle data die wordt verzonden tussen de HUB en de SENSOREN is versleuteld en hierdoor optimaal beveiligd tegen sabotage. De HUB kan iedere 12 seconden communiceren met de sensoren om continu een juiste werking te garanderen.

Bij een stroomuitval zal er direct een melding verstuurd worden en de HUB switcht automatisch over naar de ingebouwde BACK-UP batterij. In het geval dat het internet uitvalt, zal het systeem overschakelen op zijn ingebouwde GSM backup (indien geactiveerd) en zullen de meldingen dus worden verstuurd via de sim-kaart.

Het systeem heeft een continu jamming beveiliging. Dit houdt in dat als er een jam/hack plaats vind de HUB direct een melding zal versturen naar de gebruiker en/of meldkamer en over zal schakelen op een ander signaal.

Alle detectoren zijn voorzien van sabotagebeveiliging. Zodra 1 van deze componenten wordt verwijderd/vernield, zal er een sabotage melding naar de gebruiker en/of meldkamer worden verstuurd.

Al met al een zeer uitgebreid en uniek systeem voor een zeer interessante prijs. Meer weten, maak dan een afspraak en laat u geheel vrijblijvend voorlichten door onze adviseurs.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bel met 030 – 79 79 79 7 of vul het contactformulier in

Naar contactpagina »