Brandveiligheid.

Een brand zit in een klein hoekje. Even niet opletten bij de frituurpan, of met een kaars, een computer die ineens korsluiting maakt. Voor je het weet is er brand in je woning of je bedrijf. Een kleine brand kan zich binnen enkele seconden ontwikkelen tot een brand die niet meer door jezelf te doven valt.

Wij van LDK Beveiliging zijn altijd op zoek naar een unieke vorm van beveiliging en om die reden zijn wij officieel dealer van de PRYMAXX brandblussers. Een uniek soort brandblusser verkrijgbaar voor de zakelijke en particuliere markt. Een brandblusser die alles kan blussen (zowel vaste als vloeibare brandstoffen, bio-ethanol geld, frituurvet en elektrische apparaten). Hierdoor zal de kans op een uitslaande brand tot een minimum worden beperkt .

Combineer de brandblussers met juist geplaatste rookmelders en je weet zeker dat je uitermate goed beveilig bent tegen brand.

Naast brandblusmiddelen kunt u ook bij LDK Beveiliging terecht voor een keur aan preventie- en vluchtmiddelen. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden bij u in de woning of het pand.

Klik op onderstaande foto’s als u meer wilt weten over de desbetreffende brandblussers.

 
aramide
 
sprayblussers
 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bel met 030 – 79 79 79 7 of vul het contactformulier in

Naar contactpagina »