Inbraaksystemen Particulier


Uw woongenot mag nooit ten koste gaan van uw beveiliging, echter mag uw beveiliging nooit ten koste gaan van uw woongenot.

 

Maar hoe doe je dat, hoe loop je over die fijne lijn waarbij een beveiligingssysteem en uw woongenot één worden?

Samen met u kijken wij naar de voor U beste oplossing om te voldoen aan uw veiligheidsgevoel. Moeten we werken met een beveiligingssysteem of toch met een camerasysteem? Misschien wel allebei. En neem ik wel, of neem ik geen meldkamer. Bij LDK Beveiliging heeft U de keuze, tot een bepaalde hoogte…….

Bij LDK Beveiliging staan wij achter onze producten en onze installaties, dit betekend dat wij altijd een beveiligingssysteem sluitend opleveren. Wij zullen nooit een projectie opleveren waarbij een inbreker ongezien de kans heeft om toch binnen te komen. Dit is voor ons de leidraad. Daarnaast werken wij met uitsluitend minimaal GRADE2 gecertificeerde producten waardoor wij ook volledig achter onze gebruikte systemen kunnen staan.

Dit klinkt streng maar doordat wij zo streng zijn voor onszelf en onze diensten zijn vele klanten voor u tevreden over de kwaliteit die door LDK Beveiliging wordt geleverd.

Voor de particuliere markt werken wij met 2 systemen welke beide minimaal GRADE2 gecertificeerd zijn. Hierdoor weet u dat deze producten voldoen aan alle eisen die op dit moment worden gesteld aan beveiligingssystemen.

Wilt u meer weten over onze systemen RISCO of AJAX klik dan op de betreffende foto’s. wilt u een persoonlijke afspraak zodat wij samen met u tot DE juiste keuze kunnen komen, vul dan het contactformulier in of bel ons.

 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bel met 030 – 79 79 79 7 of vul het contactformulier in

Naar contactpagina »