Camerabeveiliging particulier

 

Vandaag de dag is er veel op het gebied van camerabeveiliging te verkrijgen die in allerlei behoeften voorzien. Het grootste verschil zit hem erin of de camera’s draadloos of bekabeld zijn.
Draadloos is een kabel echter nooit omdat er altijd een snoer aanzit. We praten dan over WiFi-camera’s. Een WiFi-camera is echter erg makkelijk te hacken en daarbij komt dat als het internet weg is, er geen opnames zullen zijn. Omdat te voorkomen werken wij van LDK Beveiliging uitsluitend met bekabelde systemen.

Wij werken met de camera’s van DAHUA Security. Deze systemen hebben hun betrouwbaarheid bewezen en hebben een zeer goede beeldkwaliteit, zowel overdag als’s nachts. De camera’s zijn te bekijken via een app zonder maandlasten welke kosteloos te downloaden is op Google Play of de APP Store van APPLE. Hierdoor zijn de beelden live te bekijken  op een pc, mobiel of tablet, waar u ook bent, als er maar internetverbinding is.

Doordat wij een ruime ervaring hebben in het installeren van camera’s komen wij niet veel situaties tegen waar wij de kabels niet zo goed als onzichtbaar kunnen wegwerken.

Wilt u weten welke camera het beste bij u past? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat.
Kijkt u alvast onder aan de pagina voor een eerste indruk.

Klik hier om een afspraak te maken.

 
 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bel met 030 – 79 79 79 7 of vul het contactformulier in

Naar contactpagina »