Intercom

 

Weten wie er voor de deur staat als er aangebeld wordt.

Dit kan door middel van de Intercomsystemen van LDK Beveiliging. Of het nu gaat om een Villa in het gooi of een appartementencomplex in Utrecht, Een kantoortje in een unit of een compleet kantorencomplex, LDK Beveiliging kan u de juiste oplossing bieden.

Wij werken met verschillende systemen die elk goed in hun eigen gebied zijn. Absolute topkwaliteit voor een scherpe prijs.

VIDEODEURBEL

Met een videodeurbel weet u altijd wie er voor uw deur staat. Of u nu thuis bent of onderweg. Zodra er aangebeld wordt zal de app openen en kunt u communiceren met de persoon voor de deur. De videodeurbel neemt de gespreken voor u op en deze kunt u ook altijd terugkijken. Voor het gebruik van deze functies is GEEN abonnement nodig.

VILLA-INTERCOM

Met een villa-intercom kunt u communiceren wie er voor de poort staat. U kunt door middel van het bediendeel aan de binnenzijde van de woning de poort op afstand laten openen.
Dit systeem is ook heel goed te gebruiken als u een kantoor heeft met een deur op afstand.

INTERCOM MET MEERDERE ADRESSEN

Dit systeem is leverbaar voor kleinschalig gebruik zoals kleine kantoorverzamelgebouwen en kleinschalig appartementencomplex van 4 woningen tot meerdere verdiepingen kantoorgebouwen en appartementencomplexen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bel met 030 – 79 79 79 7 of vul het contactformulier in

Naar contactpagina »