RISCO GROUP

 

Voor ons professionele systeem hebben wij gekozen voor het beveiligingssysteem van RISCO GROUP. Deze baanbrekende beveiligingssystemen bevatten bedrade, draadloze en hybride oplossingen die ontworpen zijn voor elke applicatie tot 512 zones die worden afgestemd op de behoefte van de commerciële, industriële en residentiële sectoren

Agility 4

Het Risco Agility 4 draadloos beveiligingssysteem is een draadloos veelzijdig beveiligingssysteem, modulair en aanpasbaar, met een strak en nieuw ontwerp. Uitgerust met state-of-the-art draadloze visuele verificatie die interactieve, geautomatiseerde bescherming op alle mogelijke manieren biedt voor zowel binnen- als buitenshuis. Alle hedendaagse communicatietechnologieën zijn beschikbaar – 3G, IP, GSM/GPRS en PSTN. Het ondersteunt de configuratie van meerdere paden om volledige back-up en communicatie te garanderen. Real time event verificatie, aangeboden door binnendetectoren met camera en nieuwe revolutionaire geïntegreerde buitendetectoren met camera. Een nieuw eigentijds toetsenbord dat naadloos aansluit op elke achtergrond, evenals een geraffineerde afstandsbediening en extra accessoires zoals een rook- en hitte detector, interne sirene en zoveel meer.

Lightsys 2

Het LightSYS ™ 2 is een professionele hybride beveiligingssysteem voor de residentiële en commerciële sector welke flexibel, betrouwbaar en eenvoudig te installeren is. LightSYS ™ 2 ondersteunt de revolutionaire live video verificatie oplossing van RISCO Group, VUpoint P2P, een cloud-based platform dat IP-camera’s gebruikt om real-time videostreaming te bieden in reactie op alarm triggers of op aanvraag, en Risco Smart Home –biedt uitgebreide gebruikersgebonden oplossingen voor woningen en bedrijven, met een opwindend groeipotentieel voor installatieprofessionals!

LightSYS ™ 2 ondersteunt 3G met multi-socket IP-communicatie en back-up in de cloudconnectiviteit. Het systeem biedt volledige flexibiliteit en omvat een reeks aan communicatie-opties waaronder IP, GSM/GPRS, PSTN en Long Range radio- welke allemaal in de hoofdbehuizing geinstalleerd zijn. LightSYS ™ 2 biedt ook een breed scala aan accessoires, waaronder bedrade, 2-weg draadloze, en Risco bus detectoren.

ProSys Plus

ProSYS™ Plus is een krachtige Graad 3 hybride beveiligingssysteem ontwikkeld voor de commerciële sector. Deze innovatieve oplossing biedt een exclusief scala aan voordelen met als belangrijke kenmerk een revolutionair enkelvoudig hardware platform dat een uniek licentie mechanisme integreert, dat u toestaat om met 1 paneel een virtuele en ongelimiteerde schaalbaarheid aan te bieden voor elke grootte van installatie tot 512 zones. De kosten-effectieve “pay as you grow” oplossing elimineert de noodzaak om meerdere panelen aan te kopen voor uitbreiding van bestaande systemen.

Het ProSYS™ Plus combineert het beste van RISCO Group’s technologieën, waaronder ook onze cloud-gebaseerde iRISCO smartphone applicatie om uw systeem vanop afstand te bedienen, geïntegreerde VUpoint camera’s voor live HD video verificatie en  “look in,” alsook ons volledige gamma van professionele commerciële en industriële detectoren. ProSYS™ Plus laat u ook toe om gebruik te maken van de laatste communicatie technologieën zoals multi-socket IP, 3G, en Wifi.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bel met 085-86 400 86 of vul het contactformulier in

Naar contactpagina »