Inbraak

Er zijn meerdere manieren om een inbraak te voorkomen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het juiste hang- en sluitwerk. Echter houdt dit inbrekers niet altijd tegen. Een goede aanvulling hierop is een betrouwbaar alarmsysteem. Het aanbod in alarmsystemen is zeer groot en zeer divers. Er zijn alarmsystemen in alle soorten en maten. In de bouwmarkt zijn bijvoorbeeld doe-het-zelf pakketten verkrijgbaar, deze zijn goedkoop maar niet altijd betrouwbaar en hierin zijn de mogelijkheden zeer beperkt.

Landweer & De Kleyn werkt met een tweetal gerenommeerde en gecertificeerde A-Merken, te weten het alarmsysteem van RISCO en het alarmsysteem van AJAX. Deze zijn geheel naar eigen wens in te stellen, te koppelen aan uw eventuele huis domotica systeem, zeer betrouwbaar en indien gewenst te koppelen aan een gecertificeerde meldkamer. 

Wij komen eerst vrijblijvend en kosteloos bij u langs om samen met u te kijken naar uw wensen en verwachtingen. Vervolgens gaan wij kijken wat de eisen zijn en zullen wij deze 2 zo goed mogelijk tot elkaar brengen om vervolgens tot een scherpe offerte te komen.

Wij werken voor zowel de zakelijke als de particuliere markt en voor beide partijen hebben wij de juiste oplossing.

Landweer & De Kleyn Beveiliging en ICT is een gecertificeerd bedrijf, aangesloten bij het VEB. Wij kunnen u dan ook voorzien van een alarmsysteem op VRKI niveau wat vaak een vereiste is bij vele verzekeringen. 

Wilt u meer weten dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat.
Klik hier om een afspraak te maken of klik op onderstaande foto’s voor meer informatie over de alarmsystemen.

 
Risco Group
 
 
Ajax Security

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bel met 085-86 400 86 of vul het contactformulier in

Naar contactpagina »