Inbraak

 

Er zijn meerdere manieren om een inbraak te voorkomen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het juiste hang- en sluitwerk. Echter houdt dit inbrekers niet altijd tegen. Een goede aanvulling hierop is een betrouwbaar alarmsysteem. Het aanbod in alarmsystemen is zeer groot en zeer divers. Er zijn alarmsystemen in alle soorten en maten. In de bouwmarkt zijn bijvoorbeeld doe-het-zelf pakketten verkrijgbaar, deze zijn goedkoop maar niet altijd betrouwbaar en hierin zijn de mogelijkheden zeer beperkt. Landweer & De Kleyn werkt met een aantal gerenommeerde A-Merken. Deze zijn geheel naar eigen wens in te stellen, te koppelen aan uw eventuele huis domotica systeem, zeer betrouwbaar en indien gewenst te koppelen aan een gecertificeerde meldkamer. Doordat het systeem in zones wordt ingedeeld kan de meldkamer zien in welke ruimte er een activiteit plaatsvind. 

Particulier

Niet alleen het voorkomen van een inbraak maar ook een gevoel van veiligheid, dat is wat een alarmsysteem voor u kan betekenen. Zowel als u de woning verlaat maar ook als u thuis bent. U kunt namelijk het systeem geheel inschakelen maar ook gedeeltelijk zodat u nog wel alle bewegingsvrijheid heeft en uitsluitend de zones inschakelt waar u in de nacht niet komt. Dit zorgt ervoor dat de inbraak wel gedetecteerd wordt en u met een gerust hart kunt slapen.

Wij leveren zowel draadloze als bekabelde alarmsystemen tot en met klasse 4 van uitsluitend A-merken die hun betrouwbaarheid in de loop der jaren hebben bewezen. Alle alarmsystemen zijn in elke omstandigheid simpel in en uit te schakelen door het overzichtelijke bedieningspaneel en/of de kosteloos meegeleverde app en kunnen desgewenst aangesloten worden op een meldkamer.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat.
Klik hier om een afspraak te maken.

Bedrijven

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met een inbraak. Erg vervelend, want naast alle fysieke schade die het met zich meebrengt, heeft het vaak ook invloed op de bedrijfsvoering. Een dag geen toegang tot uw computer kan bijvoorbeeld al een enorme kostenpost met zich meebrengen. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat de schade beperkt blijft, maar zorgt er ook voor dat de bedrijfsprocessen niet onder druk komen te staan. Doel van een alarmsysteem is immers om de inbreker zo snel mogelijk te detecteren zodat er snel ingegrepen kan worden. Ook voor de zakelijke markt hebben wij producten in ons assortiment om uw pand te voorzien van een betrouwbaar alarmsysteem. Ook als u een verzekeringseis heeft, bent u bij Landweer & De Kleyn aan het juiste adres.

Het is tevens mogelijk om bepaalde sloten in toegangsdeuren te plaatsen die gekoppeld zijn aan het alarmsysteem. Hierdoor kunnen de betreffende deuren geopend en gesloten worden door middel van proximity tags, en kan direct het alarmsysteem in- en uitgeschakeld worden. Dit is gelijk een vorm van toegangscontrole doordat hier een logboek van bijgehouden kan worden. De mogelijkheden zijn enorm.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat.
Klik hier om een afspraak te maken.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bel met 085-86 400 86 of vul het contactformulier in

Naar contactpagina »